22. okt. 2016

OCTOBER MOODBOARD

Hej igen søde læsere. Jeg ved I ikke har hørt fra mig længe, men min efterårsferie blev knap så "ferie" agtigt, da jeg i onsdags fik hjernerystelse som gør at mit hovede ikke magter at sidde foran en skærm i længere tid, da de mindste klare lysglimt og hurtige bevægelser går til angreb i mit hovede. Jeg havde desværre SÅ mange idéer og ikke mindst tid til at få lavet en masse indlæg til jer, og jeg har været så ked af det over at det meste af min ferie, skulle bestå af at ligge i sengen og ikke ved mit kamera og computer. Dog fik jeg lavet et moodboard og inspirationscollage til jer, der pretty much viser hvad jeg har gået rundt og lavet samt ikke mindst haft i tankerne i min ferie - både inden og efter mit uheld. 
Håber I har det dejligt og vi ses i mit næste indlæg. <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar