26. okt. 2016

OCTOBER BEAUTY FAVORITES

Hej girls! Eftersom vi i denne måned virkelig har oplevet en overgang fra varmt til koldt vejr, så har min hudplejerutine ændret sig ligesom mit overtøj har. Jeg tænkte derfor at jeg ville vise jer mine oktober beauty favoritter. I de kolde tider ELSKER jeg min NUXE huile prodigieuse tørolie, som jeg altid tager under min dagcreme for at give den ekstra fugt. Jeg har ikke haft mulighed for at købe min all-time-favorite dagcreme NUXE Creme Fraiche de Beaute i denne måned, da den er ret pricey, men ellers havde den helt sikkert fået et solo-billede i dette indlæg, da den er alle pengene værd! Derudover er jeg begyndt at bruge min Meraki olie igen, da den er fantastisk til at barbere ben med i stedet for barberskum. Ellers har jeg selvfølgelig min holygrail Bioderma rensevand, som jeg har brugt lige siden det kom til Danmark i 2014. 
Ellers håber jeg I har det skønt - kys for nu. <3 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar