11. okt. 2016

GUIDE TO WINTER JACKETS

Hej igen søde læsere! I dag vil jeg vise jer et ret så relevant og en anelse praktisk indlæg, hvis jeg selv skulle sige det. Velkommen til et indlæg om jakker, og eftersom vi lever i Danmark: Velkommen til et indlæg om vinterjakker. For satan, hvor er det blevet koldt!!! Og hvis i er ligeså kulde forskrækkede som jeg er, ved i også, hvor svært det er at gå på kompromis med den tidlige danske vinter samtidig med at, man skal se fashionable ud. Det er først de senere år, hvor jeg er begyndt at tænke i langt mere praktiske baner, og dermed lede efter noget varmt og tykt i stedet for fine og tynde stof jakker som absolut ikke er vand, vind eller vintervenlige. MEN, selvom jeg er blevet mere fornuftig står jeg stadig fast ved at jeg altså PÅ INGEN MÅDER vil iføre mig usmarte jakker med pels-hætter (sorry, det er bare på ingen måder mig!!) eller kæmpe ballonjakker. Derfor har jeg samlet nogle af mine favoritter nedenfor. Faktisk er jeg selv ejer af nummer 2, som jeg faktisk synes snyder ekstremt på billedet da den er langt pænere i virkeligheden. Måske jeg skulle vise jer den i mit næste OOTD indlæg? Håber I har det dejligt, vi ses snart igen! xx 

Guide to winter jackets2
1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar