3. sep. 2016

MY WEEK IN PICTURES #1

Hej igen søde læsere! I dag vil jeg vise jer et nyt tiltag til bloggen nemlig "My week in pictures". Synes selv det er sjovt at se hvad folk render rundt og laver i deres hverdag, så håber da I synes det samme! ;-) Indlægget er en smule forsinket da dette faktisk viser hvad jeg lavede i sidste uge - altså fra d. 22-28. Har prøvet og lavet det så detaljeret som muligt, men der er selvfølgelig ting fra nogle af dagene der går igen de andre dage, men som jeg ikke viser jer da det ville blive for ensformigt at kigge på. Dog er I så "heldige" at indlægget er baseret ud fra den uge, hvor jeg virkelig kæmpede med oceaner af lektier og en skideirriterende samfundsfagsaflevering. Så det er altså ikke en overdrivelse at mange af dagene består af dette, for det gjorde de virkelig! Derfor var det herre skønt at se min dejlige veninde i København igen om fredagen, og komme ud i nattelivet og tænke på noget andet.
Enjoy xx. <3  
Monday


Tuesday


Wednesday


Thursday


Friday


Saturday


Sunday


2 kommentarer:

 1. Fedt indlæg og fed blog! Smider dig lige på min bloglovin' :)
  God dag til dig!
  // Cathrine A
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :-) Det gør mig SÅ glad!

   Slet