19. aug. 2016

PUBLIC DESIRE BOOTS

Hej (igen) søde læsere!! Så er jeg tilbage, som den hurtige læser nok allerede har bemærket, på en noget anerledes blog. Jeg har nemlig fået ny header og ikke nok med det også nyt domæne da jeg nu i stedet blogger på couturecrash. Jeg er selv ret vildt med ændringerne og glæder mig til at vise jer flere indlæg fremover fra det nye domæne. Der mangler stadig lidt hist og pist, men ikke noget som gør at jeg ikke kan blogge imens omrokeringerne finder sted.

I dag vil jeg vise jer mine nye boots fra Public Desire, som jeg var så heldig at nå at få fingrene i da de var sat ned fra 300,- til 175,- på ASOS. Jeg er helt vilde med det simple men stadig chic look med det høje skaft og lettere pointy snude. Dog gør de 10 cm. dem ikke sååå hverdags anvendelige, men perfekte til byture eller andre finere begivenheder da de er SÅ behagelige at spadsere rundt i. En anden "stor nyhed" (alt efter hvordan man nu ser på det ...) er, at jeg er startet i 3.g, hvilket er på godt og ondt. Jeg håber I også har fået en dejlig skolestart uanset om i befinder jer i folkeskolen eller i en gymnasieklasse. Udover dette er der ikke mere at sige end at jeg håber I fremover vil kigge med på min nye blog, couturecrash. <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar