10. jul. 2016

SUNSET DRESS

Hej bloggen! 
Så er jeg ENDELIG tilbage med et nyt indlæg, og selvom disse 4 dage mellem mine 2 turkey-vacays skulle være tildelt min blog med nye indlæg, blev det altså ikke sådan alligevel :-(. Jeg er desværre blevet mega hamrende syg efter jeg kom hjem fra Tyrkiet med min kæreste. Det startede faktisk allerede dernede hvor jeg måtte en tur forbi hotellets læge, da jeg blev syg af air-conditionen af at sove med den tændt: Jeg siger jer piger! SOV IKKE MED AIRCONDITION TÆNDT! Jeg troede ikke det kunne gøre så meget skade men det har det desværre, for udover at du får konstant kulde er det også en stor bakteriebombe. Jeg fik det dog bedre på ferien, men værre da jeg kom hjem. Så har været til lægen herhjemme også og fået medicin, som jeg desværre ikke kan tåle pga. dens stærke bivirkninger, men forhåbentlig virker i sidste ende. Så beklager min dårlige blogging men lige i dette tilfælde var helbredet vigtigst i forhold til rejsen. :-) 

ANYWAY, slut med alt det negative fordi .. Jeg rejser til Tyrkiet IGEN i dag, dog med min far og på et andet hotel selvfølgelig. Glæder mig rigtig meget og håber sådan at jeg får det bedre! Jeg ville dog ikke snyde jer for bare ét indlæg i det mindste, så her nedenunder er der nogle fine billeder af min ultimative favorit sommerkjole fra boohoo(som er sat ned netop nu!!), taget i en fin solnedgang på hotellets "blomster-sti". Der vil selvfølgelig komme flere feriebilleder af hotellet når jeg er hjemme om en uge! 

Kys for nu og vi ses snart igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar