24. jul. 2016

SUMMER ESSENTIALS

Hej bloggen - så er jeg tilbage igen dog ét år ældre!! Jeg fyldte nemlig 19 år igår, og havde en dejlig dag med min familie og kæreste som blev brugt på Bakken. Det var super hyggeligt og vejret kan I vidst heller ikke klage over ;). Jeg fik skønne skønne gaver, og bl.a. én af dem fik mig højt oppe i de lyserøde "fashion-skies", som jeg vil vise jer i et af mine næste indlæg.
Selvom vi er nået slutningen af Juli er sommeren ikke noget nær slut endnu. Derfor har jeg nedenfor lavet en collage over de produkter som jeg selv har været OBSESSED med i min ferie og på mine rejser - og endnu bedre: ALLE produkterne er på tilbud lige nu. Så håber det kan give jer noget inspiration! Ét af produkterne er hvertfald liggende fremme på mit beauty bord og i brug helt frem til Oktober måned, nemlig solcremen. Efter jeg fandt ud af at solen står for hele 80% af vores rynker samt de ydre skader på huden, fik den hurtigt sin faste plads fremme hvor jeg kunne se den. Så husk solcremen piger - specielt til alle mine pale-sisters out there! Kys for nu. <3 

Summer essentials


HAWAIIAN TROPIC SUN LOTION: HER
HAWAIIAN TROPIC AFTER SUN: HER
ELIZABETH ARDEN LIP BALM SPF 20: HER
HAWAIIAN TROPIC TANNING OIL: HER
H20 "GULD-FUSSER": HER
BRONZE BIKINI TOP: HER
BRONZE BIKINI BOTTOM: HER

2 kommentarer: