25. jun. 2016

NEW IN: BECK SØNDERGAARD BAG

Jeg har kigget, krammet, kysset og stirret på den i efterhånden 1 måned nu, og selvom der var 50% på den og den dermed kun kostede 750,- fik jeg aldrig taget mig sammen til at købe den ... Jeg snakker altså om denne ENORMT lækre taske fra Beck Søndergaard. Det var virkelig decideret 'kærlighed ved første blik' med den smukke korte kæde, lækre detaljer og 3 store rum (som jo gør den ekstra praktisk og dermed en mere fornuftig investering vel at mærke ;)). Dette fik jeg også overbevist min far om, som gav mig den i "før-fødselsdagsgave" selvom der er godt og vel 1 måned til jeg fylder 19. For ham var det nok nærmere en befrielse og en let udvej så han ikke skulle gå og rive sig i håret over hvad han skulle købe til mig. Glad er jeg i hvertfald for den og den skal selvfølgelig med til mine 2 rejser til Alanya i sommerferien da den fungerer fantastisk som håndbagage med de mange rum, som kan indeholde mobil, pas, pung, oplader, makeup osv. 

Nå det så er sagt vil jeg begive mig ud i at pakke min kuffert - det kan jo hurtigt blive et større projekt ;-) Jeg ved ikke om der vil komme flere indlæg før jeg er hjemme igen, da jeg ikke vil tage min macbook med. Men hvertfald - kys for nu 
2 kommentarer: