24. feb. 2016

BEAUTY: SPOTTED AT NYFW FALL/WINTER 16'

New York Fashion Week Fall/Winter 2016 havde netop sin sidste showdag i går, og i dag starter det samme moderæs og kaotiske backstage stemning så igen blot i London, hvor brands såsom Burberry, Alexander McQueen & Topshop UNIQUE vil vise deres kollektioner frem. Udover den kæmpe mængde fokus der bliver lagt på tøjet hvert år, synes jeg personligt også det sjovt at gå bagom og kigge på den beauty-relateret styling, da det ligeså meget er med til at give designernes kollektion den opmærksomhed og kant som den fortjener. Herunder har jeg fundet nogle beautytendenser som er set en del under den amerikanske modeuge, enjoy! 

Blue Eyes makeup

1: Monique Lhuillier // 2: Hugo Boss // 3: Bibhu Mohapatra
Den hippede og lidt 80'er inspireret makeup er kommet på banen under modeugen, og folk har benyttet sig heftigt af den. Det er klart et godt pift til en simpel og kontrastfuldt kollektion, hvor nedtonede farver er i spild.


knot
1: Rag & Bone // 2: Jason Wu // 3: Marchesa // 4: Phillip Lim
Hvert år ser vi selvfølgelig den klassiske "knot" på catwalkene, men flere shows har fokuseret mere på den skødesløse knold i stedet for en stram-slick-back. Det er cool og chic, og udstråler en "jeg behøves ikke bruge flere timer på mit hår for at se cool ud"-feeling.


hair dressing
1: Suno // 2: Rodarte // 3: Givenchy // 4: Anna Sui
Uanset hvad der kendetegner en designers kollektion, simpel eller over-the-top, er et hårsmykke altid en god idé. Man kan mixe og matche det som man vil, og det kan faktisk "forstærke" det budskab som designeren vil have ud gennem tøjet: Et hårsmykke kan altså både udstråle en form for elegance eller edgy råhed som ses ovenover. 

1 kommentar:

  1. Modeugen viser ikke kun de kommende trends indenfor mode, men også på beauty-fronten. Fedt indlæg :)
    Kram, http://www.emma-kirstine.dk

    SvarSlet